Ce faci când iubeşti o femeie care nu e a ta?


E o idee preconcepută care ne pune în mare avantaj pe noi: bărbatul e dator să încerce. Eu n-am nicio vină dacă propun, doar ea e vinovată că acceptă.
În parte e o tâmpenie.
În parte un adevăr: nimeni nu e furat dintr-o relație, dacă pleacă este pentru că deja nu mai era acolo. Am scris despre asta aici:
...dar femeia asta care nu e a ta e a altcuiva. Că dacă era liberă nu aveam subiect. 
Dacă e a unui prieten mi se pare o porcărie să faci ceva. Nu vorbesc aici de prieteni pe facebook, ci de acei câțiva cu care ai mers și la bal și la spital, ai cărat mobilă și ai împărțit visuri. Sigur, femeia lui s-ar putea să fie “de vis”, dar te bagi frumos în duș, dai drumul la apă rece și te gândești la orice altceva.
Explică foarte bine Enrico Macias de ce în  “La femme de mon amie”. Cine nu știe piesa să o asculte.
Pentru cei care sunt îndrăgostiți de iubitele sau soțiile prietenilor articolul se oprește aici. Nu mă interesează că nu vă convine opinia mea. Principiile nu se schimbă la fel de des ca moda.

Pentru ceilalți am un avertisment sau chiar mai multe: dacă e îndrăgostită n-ai altceva de făcut decât să aștepți să-i treacă. Da. În 80% dintre cazuri trece, că dacă toți iubeam o viață nu se mai făceau filme despre cei care iubesc o viață. Ei sunt excepția, nu regula.
Poate cel mai complicat scenariu e când femeia e într-o relație confortabilă. Unii cred că iubesc femeia atât de mult încât o pun pe un soclu, ca o statuie de zeiță. Nimic mai fals. Cine n-a întâlnit o femeie dornică de răzbunare n-a cunoscut răutatea în stare pură :)))))))))

Cine n-a cunoscut o femeie ușuratică n-a aflat cum e să te simți ca o păpușă mânuită cu fire prinse direct în carne. 
Chiar credeți că doar bărbații sunt capabili de joacă?  
Simți că trăiești în preajma ei și mori când nu e acolo? Bagă-te, dar înțelege în primul rând în ce te bagi! Toate femeile au și inimă și creier. Și interese ale lor. Totul e să fii printre ele.
Mulți își vor da rețete. Una singură funcționează: oferă-i ce nu are la pachet cu ce are deja! Orice femeie ar fugi cu un artist, dar numai pentru o vacanță din viața ei liniștită. Pe care numai un prost crede că n-o apreciază. Pleca singură dacă era atât de rău, dar sunt pe lumea asta lucruri mai grave decât plictiseala.

Niciodată să nu subapreciezi voința ei. Tu nu te lupți cu lumea care o să te condamne dacă “spargi o căsnicie”, iar principalul tău rival nu e bărbatul de la care o iei. Lupta e în primul rând cu ea, iar rivalii tăi sunt de multe ori este egoismul ei, care nu vrea să lase ce are, instinctul ei de conservare, care se teme că dă o relație de ani de zile pe o aventură și mai ales bărbatul acela perfect la care visează.
Și care s-ar putea să nu fii tu.

Foto: MartaSyrko


Vrei cărțile? Acum le poți avea pe amândouă :) 
http://bit.ly/1VPVB22
http://bit.ly/1FYHQEO
Back to Top