Banii sunt făcuţi să circule. De ce să-i vezi numai plecând?Suntem într-o relaţie love & hate cu banii. Muncim pentru ei mult, ne bucurăm de ei, de cele mai multe ori, mai puţin. 
Uneori ne certăm pentru bani. 
Ea vrea ceva. Mereu altceva. Niciodată nu are cu ce să se îmbrace. Nişte cârpe pe care a cam dat echivalentul lor în aur.
Tu vrei şi tu mereu altcev
a, doar că gadget-urile nu se schimbă la fel de des ca moda. Deocamdată. Mâine poimâine apare colecţie toamnă iarnă la iPhone. 

Facem planuri, facem liste. 
Pentru că nu ne place să recunoaştem că mai apoi tăiem de pe listă şi renunţăm la unele planuri spui simplu: prioritizez. Adică fac astăzi ce e important şi las ce e mai puţin important pentru mâine... poimâine... sau în nu ştiu ce zi în care poate nici n-o să mai vreau :)
Căutăm perioadele cu discount. 
Căutăm magazinele cu discount. 
Iar când mai scrie şi câte un blogger că lucrurile bune nu sunt niciodată la reduceri aşa îţi vine să-l trimiţi undeva. Recunosc, chiar eu am scris asta. Şi din punctul acesta de vedere sunt fix ca tine: merg la reduceri şi nu-mi găsesc numărul meu pentru că au rămas doar măsurile mai puţin cerute şi eu sunt (ce banal) un M; când găsesc M sunt numai modele de nu le-ai îmbrăca nici cu lumina stinsă; iar când vreau electronice se ieftinesc doar acelea care ori sunt depăşite moral ori nu mai sunt pe stoc. 
Şi dacă ţi-aş spune că discountul s-ar putea democratiza? Să fie peste tot? În orice perioadă a anului. Un black Friday care să fie 7 zile pe săptămână şi să ai tu acces la el din faţa calculatorului? Şi asta nu pentru că e nu ştiu ce promoţie anunţată şi la TV şi la radio şi care, de fapt, e o (semi)păcăleală pentru că tot tu plăteşti şi reclama aia...
Nu. Serios. Dacă ţi-aş spune că s-ar putea? 


Hai să vă explic cum e posibil. Consumatorii români cred că sunt slabi şi nu pot să modifice regulile jocului, dar uită un lucru: sunt mulţi. 
aduna.ro introduce pe piaţa din România un sistem de cashback prin care o parte din preţul ORICĂRUI produs cumpărat prin ei ţi se întoarce. 
Ideea e foarte bună şi ţinteşte pe ternem lung. Ceea ce mi se pare foarte bine în ţara asta unde toţi vor să se îmbogăţească peste noapte. 
Fă-ţi un cont acum la ei şi vezi cum discountul chiar se democratizează. Mai mult, fiecare cont nou primeşte din start o sumă de bun venit. 
Ştiu, te-ai obişnuit că oriunde câştigă cineva, altcineva trebuie să piardă. Nu şi aici. Au fost exagerat de sinceri şi descriu întregul mecanism aici: http://aduna.rohttp://

Back to Top