Are you alive? Prove it!

Sunny by iNeedChemicalX

Înainte se spunea că în NewYork înveţi că emoţiile dăunează. Că lumea e dură acolo şi tu trebuie să fii la fel. Încetul cu încetul toţi vom ajunge să trăim în NewYork-ul global.
Admite! „Civilizaţia occidentală” este o lume în care e firesc să ai tot timpul garda sus, în care înveţi să-ţi controlezi emoţiile până la absurd, când cariera e noua religie şi G.O.D. inspiră mai puţin respect decât C.E.O.

Dar fără iubire nu trăieşti! Doar supravieţuieşti şi punctezi pe o tabelă de scor. Iubirea e adevărata mişcare de rezistenţă. Mereu a fost.
Cine iubeşte n-are timp să muncească! Iubirea distrage rotiţele de la rolul lor. Acest blog e unul dintre cele mai subversive! Sprijină, cultivă şi încurajează un sentiment care pune în mişcare energii uriaşe, din care societatea de consum nu profită decât pe 14 Februarie...

Iubirea care te ridică şi te coboară, care te fericeşte sau te nefericeşte, care te urcă în raiul viselor frumoase sau te doboară în cel mai amar coşmar. Dar în tot acest timp inima ta bate mai tare, sângele face zgomot.
Are you alive? Prove it!




Vrei cărțile? Acum le poți avea pe amândouă :) 
http://bit.ly/1VPVB22
http://bit.ly/1FYHQEO

Back to Top