Unde greşesc femeile. Indiferent dacă sunt zeiţe sau muritoare de rând!

Chloe by caitlin-morey

Cred în Făt-Frumos.

Cineva o să se revolte, cândva, contra poveştilor astea în care femeia are nevoie să fie validată de un anume bărbat, în care măritişul rezolvă problemele financiare ale cenuşăreselor dispuse să-şi bage sau să-şi depărteze picioarele cu graţie şi mai ales, unde se trăieşte fericit şi plictisitor până la adânci bătrâneţi...
Chiar şi poveştile admit că după măritiş începe plictiseala. Doar acolo se termină...


Există o singură iubire adevărată.
Come on! Chiar aşa „speciali” să fim? Din 6 miliarde de oameni să avem compatibilitatea perfectă doar cu unul? Măi să fie! Întrebaţi orice psiholog şi vă va spune că tipologiile umane se numără lejer... sunt aproximativ 100.000 de „Mr. Right” pentru fiecare dintre voi. Asta e vestea bună. Vestea proastă e că se aplică şi reciproca.

Dacă înghiţi mizerii „lupţi pentru iubirea voastră”
Dragelor, dacă înghiţi mizerii nu mai există iubirea lui. Doar a ta şi nu accepţi evidenţa. Una e să te cerţi, să ai o iubire cu năbădăi, unde poţi să glumeşti chiar a doua zi despre toate lucrurile care s-au zis sau făcut. Una e să faci make-up sex. Şi alta e să cauţi un fond de ten potrivit să-ţi ascundă vânătaia de sub ochi.
Şi nu! Aasta nu e valabil doar pentru femeile proaste, needucate sau sărace.

Înşelatul se întâmplă când nu are ce-i trebuie acasă.
Serios? De curiozitate... eşti sigură că ştii ce-i trebuie? Crezi că aşa simplu e bărbatul încât mai caută pe telecomanda de la smartTV butonul de oral sex?
Trebuie să-i oferi toate picanteriile? 
Bărbatului îi place să cucerească. Dacă nu mai are nimic de cucerit se duce la „next level”. Ceea ce oferi tu, oricât de hot, devine... default-ul.

Are un fond bun şi îl mai schimb eu.
Nope. După o anumită vârstă bărbaţii nu se mai schimbă. În cazul meu... de pe la 18 ani.

E greu s-o iei de la capăt.
Foarte uşor nu e. Dar, cu cât trece vremea, va fi şi mai greu. Şi octogenarii tot după puştoaice întorc capul pe stradă...


Mi-ar plăcea mult să vă pot da "Trucuri pentru o relaţie perfectă"... dar eu nu am am o relaţie perfectă, am o iubire imperfectă... şi mi-e foarte bine aşa!

Foto: caitlin-morey


SUNT LUCRURI MAI DULCI DE ÎNGHIȚIT!
https://greensugar.ro/secretele-ramonei


Back to Top