COLIVA UNCHIULUI TOM. Am ajutat-o să treacă peste o despărţire şi aşa de eficient am fost că acum zâmbeşte... în altă relaţie. Care nu e cu mine.

Tango Love by elultimodeseo

O să vă spun un secret: nouă, bărbaţilor, ni se par sexoase femeile plânse, cu rimelul dus într-o estetică a urâtului. Unde urâtul e proaspătul fost. 

Deşi nu suntem sfinţi şi am mai fost şi cauza lacrimilor, acum ne facem şerveţel. Riscul când te faci şerveţel este ca fata, după ce-şi şterge lacrimile să-şi sufle şi nasul. 

Bărbatul şerveţel se străduieşte mult. 

Ascultă. 
Cară mobilă. 
Minte la farmacie. 
Ţine fata de frunte. 
Repetă ori de câte ori e nevoie că nu vrea sex. 
Femeia se linişteşte. Apoi capătă un pic de curaj, apoi mai mult. 
La început roagă. La final cere. 
Îi cere să plece. 
El nu înţelege. Se supără. 
Apoi înţelege. Se supără şi mai tare!

Pe bună dreptate, regretă eforturile pe care le-a făcut degeaba. Pentru că (aici e alt secret de bărbaţi) noi nu facem nimic pentru o femeie fără să vrem ceva la schimb. Dacă nu cer nimic acum, înseamnă că vreau ceva mare şi nu trec acum pe la casierie. Aştept să mai strâng puncte. 
Culmea. Femeile nu sunt aşa: ele cer pur şi simplu, fără sistemul acesta de favoruri prepay :)))

Să revenim la bărbatul şerveţel. Stă şifonat şi se gândeşte că a greşit. Că nu trebuie să ajuţi, că trebuie să fie mai dur data viitoare, că femeilor le plac dobitocii. 

Greşit. Ei îi plac dobitocii şi mai sunt multe ca ea. În general nu e un tip de femeie care se îndrăgosteşte nebuneşte de golani, ci un TIMP de femeie, când cele mai multe sunt incapabile să se prindă care-s ăia buni şi care nu. Tu nu trebuie să te schimbi: dacă vrei să ajuţi, ajută! Dar dacă o faci în ideea că după ce rana s-a vindecat datorită ţie, ea o să te ia de bărbat înseamnă că n-ai înţeles nimic din copilărie: cât timp ai o rană la genunchi ai mare grijă cum îţi stă bandajul. După ce te vindeci, însă, nu-l pui în ramă. Îl arunci. 

.........

Foto: elultimodeseo



Până pe 7 martie (inclusiv) poți să comanzi ORICARE dintre cele 3 titluri care mai sunt disponibile și să ceri personalizarea exemplarului - dacă alegi plata prin card. 
Pentru cine vrei tu (soție, soț, amant, șef simpatic, șef antipatic, fata din a XII-a B, nu ne băgăm :)) sau... pentru tine! LINK https://goo.gl/7KKjZ7
sau click pe poză!



Back to Top