Adevăruri social media care se potrivesc în relațiile din viața reală: Când cineva îți propune o relație win-win deja s-a gândit cum să te “ardă”


1. Cele mai gogonate minciuni încep cu formula: "Vă spun cu toată sinceritatea" :))) Atunci când ești obinuit să spui adevărul nu simți nevoia să atragi atenția. Un bărbat care se dă jos din mașină și zice: De obicei nu fac asta, dar n-am putut să nu te remarc, a remarcat multe până la tine. Un blogger care zice: Cu toată sinceritatea, ori e obișnuit să-și menajeze publicul, ori minte ca un avocat. O făceam și eu la început, credeam că dacă vă menajez o să vă păstrez. Acum cred că e mai bine să nu ai mai mulți oameni care te plac decât cei care te înțeleg. :)))

2. Forța care nu se vede, nu există. Era și o vorbă despre celebritate: Dacă trebuie să spui că ești, nu ești. Cu cât vorbește mai mult despre el, cu atât e mai sigur că doar compensează faptul că alții nu vorbesc despre el deloc. Din fericire, pentru social media există facebook. Învață-te să te uți și la talking about :)

3. Puține lucruri sunt oferite gratis. Costurile ascunse nu sunt doar la bănci. De la partenerieri până la prietenii, interesul trebuie să existe. Cred în generozitate așa cum cred în extratereștrii: nu ne întâlnim prea des.

4. Simpatia poate să fie instantanee, dar prietenia și relațiile de business se construiesc în timp. Nu ne dăm teste, că nu suntem paranoici, dar testele vin singure. Are grijă viața.

5. Minciuna te poate urca foarte repede, dar numai sinceritatea te ajută să rămâi sus. E diferența între tun și afacere pe termen lung, un fel de one night stand versus căsătorie. Relațiile care încep cu o minciună sunt ca podurile desenate pe aer. Mai devreme sau mai târziu totul se află și atunci în loc de intrare vei avea o ușă închisă în nas. Sau mai multe. Oamenii vorbesc mai mult despre cei care i-au lovit decât despre cei care i-au ajutat. Ai grijă pe ce listă te afli. 



NEW! 
Citește și metoda de "Spălat rufele murdare în familie... pe culori :))))
Link: https://goo.gl/V7dRgT

Back to Top