Sa aduci o femeie inapoi, dar sa ramai cocos in casa? Numai daca nu a plecat cu adevarat.

summer portrait by DenisGoncharov

Two sites for every story :))
....................................................................................

Cand eram mica si o suparam pe mama veneam sa o impac cu o formula magica. Mergea de fiecare data si mai era si adevarata. Ii spuneam sa nu planga, ca eu n-am zis ce-am zis din suflet. Am zis doar din gat. Radea.


Uite cum sta treaba: cand un barbat zice niste lucruri nasoale despre tine, de obicei spune ce gandeste. Cand o femeie te trimite la dracu’, de obicei o face pentru ca e nervoasa, ranita, dezamagita si vrea sa te simti si tu la fel.
Noi suntem genul care dam o palma si pe urma intrebam alarmate daca a durut gata sa fugim la medic cu nemernicul!

Ce femeie n-a simtit macar o data ca trebuie sa foloseasca un cuvant mai greu sau o exprimare mai taioasa doar ca sa treaca de soriciul gros? Iar despartirea de control e arma preferata a femeilor, deci e greu de spus daca o aduci tu inapoi sau ea te-a pus pe drumuri sa te verifice.

Grija asta ca ma duc dupa ea si o sa creada ca fac tot ce vrea de acum inainte mi se pare o prostie. Daca a plecat, chiar si de control, se cam stie cine poarta pantaloni in casa voastra si egalitatea e tot ce poti sa speri, dar mai mult nici nu mi se pare normal sa-ti doresti. Ce fel de dragoste e aia cu locul 1 si locul 2?

Locul 1 nu-l iubeste pe cel de pe 2. El e rivalul. Rasuflarea din ceafa care nu-ti face placere. Ce faci? Stai in pat cu dusmanul?


Relaxeaza-te. Gandeste un pic. Asa suntem noi, femeile. Daca exista casatorie de proba, sa vedem cum e cu, de ce sa nu existe si divort de proba? Sa vedem cum e fara :))))

Foto: DenisGoncharov




Back to Top