Pot sa-l cer de barbat? Exista efecte adverse?


Bride by Foques

Two sites for every story :))
Guest Blogger: Ramona Constantinescu

Intrebarile simple ne dau cel mai mult de furca, nu-i asa? Pentru ca seria filmelor care se termina cu nunti si pentru ca femei :)
Da-i o intrebare complicata unui om simplu si va raspunde la ea in doi timpi si trei miscari. Va raspunde gresit, dar repede.

Invers, daca pui o intrebare simpla unei femei, ea nu va raspunde pana nu va intelege de ce ai pus-o! Ce intrebare se ascunde in spatele intrebarii. Ce interes real, dar ascuns in spatele interesului evident, dar mai putin plauzibil.
Cand Radu m-a rugat sa scriu eu (ce lenes) despre subiectul „Pot sa-l cer de barbat”, primul lucru m-am intrebat DE CE ar cere o femeie un barbat?
Pentru ca feminism?
Nu prea cred.
Pentru ca avem parinti care tot intreaba cand?
Nu-l cere pentru ei! Intrebarile vor continua cu un alt cand: cand un copil. Dupa care cand al doilea.
De ce se mai gandeste o femeie sa ceara un barbat? Pentru ca 30, 35, 40. N-o face nici pentru asta.

Si ultima intrebare la care a trebuit sa-mi raspund inainte sa incep abia sa raspund la intrebarea in sine: il cere pentru ca vrea sa si-l asigure? Gata! Asta e! Ca la piata> 80 de kile cu 1,78! Ramane asa! Si totusi? De ce sa-l ceri tu? Pentru el 1,69 cu 52 kg nu merita?
Acum imi dau seama ca tot raspunzand la intrebarile mele preliminare nu prea mai are rost sa raspund la intrebarea in sine. Pentru ca femeile care ma citesc au inteles deja.

Poti sa-l ceri. El sa spuna da. Si de fiecare data cand o sa vezi un film sau o sa vina o prietena de la Roma cu un inel pe deget si o poveste de langa Fontana di Trevi, tu o sa te gandesti fara sa vrei ca ti-ar fi placut sa te ceara el. Ca e o poveste care iti lipseste. O siguranta pe care ai vrut-o si realizezi ca de fapt n-o sa o ai niciodata. Ca esti un musafir in viata lui, ba mai rau, esti genul de musafir care s-a invitat singur.

Foto: Foques

Pe acest blog comentariile sunt dezactivate. Vă rog să le faceți direct pe pagina de facebook.
Back to Top