No pain, no gain? Mai gândește-te!



Nu știu alții cum sunt, dar eu când îmi aduc aminte de copilărie și de dentist parcă mă trec și acum niște fiori reci. 

Zgomotul acela de freză, mirosul de dinte încins, totul era horor. 

Multe s-au schimbat în majoritatea cabinetelor. În altele s-a schimbat doar decorul și s-a investit mai mult în sala de așteptare cu canapele din piele decât în tehnologia din cabinet. 
Slavă Domnului, Bucureștiul nu e orașul cu cei mai neîndemânatici stomatologi din țară. Sunt sigur că toți cititorii mei din provinicie știu bine despre ce vorbesc. 
Era și normal ca în București să apară în premieră o tehnologie care pare SF. Laserul!
Ce știe să facă? E ca-n reclama aceea veche: Laser, frate!
E o lungă listă de NU-uri. Verificată de subsemnatul că altfel nu vorbesc. 
În primul rând factorul psihologic: nu face zgomotul acela infernal!
Apoi o serie superbă: nu vibrează, nu miroase a nimic și mai ales nu doare. Majoritatea procedurilor se pot face FĂRĂ ANESTEZIE! 
Mai mult, dacă freza mai produce microfisuri, laserul face doar ce trebuie! Combină energia laserului și a apei pentru lucruri atât de fine încât ai zice că e chirurgie pe creier. 
Știți că sunt mereu sincer. Costă un pic mai mult, dar dacă te gândești că recuperarea în cazul unui implant e mult mai rapidă, parcă nu mai crezi în proverbul că baba suferă la frumusețe!!!
Și ar mai fi ceva. Dacă ți-ai făcut vreodată albire cu lampa zoom știi că te doare ca dracu câteva minute după fiecare expunere. Cu laserul nu te doare, iar procedura asta costă aproape la fel!
Și mai am o plăcere personală: în cabinet ascult muzică sau mă uit la ce post TV vreau eu. Pentru că singurul pericol în aceste condiții aproape perfecte de tratament era... să mă plictisesc.


Nu degeaba se numesc Advanced Gentle Dentist

Nu vă cer să mă credeți pe cuvânt. Sigur o să mergeți la ei! Intrați pe site-ul lor aici: http://bit.ly/1aFL9Bi

Back to Top