Toti oamenii care nu fac nimic stiu mai bine ca tine ce ar trebui sa faci tu :-))


tram 12 by deniskatula

Femei care stau în fiecare dimineață o jumătate de oră să se decidă cu ce se îmbracă, știu din prima secundă ce ar trebui să decizi tu în carieră. E mult mai ușor să aleagă pentru tine: cariera ta este o miză mai mică decât o pereche de ciorapi cu model: în cea de-a doua își bagă picioarele doar la propriu. 

Oameni în vârstă a căror cea mai mare realizare sunt copiii care nu-i mai vizitează decât o dată pe an se grăbesc să-ți spună ce-ar trebui să faci în viață: un copil. 

Bărbați cărora le tremură sufletul când...
au o tamponare în trafic cu pagube de 1000 de ron te învață cum să faci față provocărilor din afaceri.

Facultatea, un sport, iubita. rimul job, alt doilea, primul om pe care-l angajezi cu mâna ta, primul pe care-l dai afară, mașina, mașinile, casa, primul SRL, al doilea faliment.
În toate aceste cazuri se va găsi cineva să-ți spună: să nu faci asta, să faci asta altfel sau să-ți spună unde ai greșit. Desigur, când e prea târziu. Dar el a știut din prima! 
Știi ce e culmea? 
Unii au dreptate. Eliberată de tensiunea mizei orice decizie se ia mai ușor. Orice situație se analizează mai bine. 
Știu că nu te așteptai la concluzia asta, dar e o grșeală să te simți provocat de orice observație. Agasat de insistența celor mai tineri. Plictisit de sfătoșenia celor mai bătrâni. 
Uneori un comentariu răutăcios îți poate face un mare bine. 
Ascultă-i pe toți, dar decide singur.

Nu le luați pentru că mi-am pus fața pe ele, ci pentru că mi-am pus sufletul înăuntru! Când eram eu o tânără studentă...
Posted by Secretele Ramonei - GV on Saturday, 10 August 2019
Back to Top