Top 5 minciuni pe care nu le spunem singuri. Azi: Nu arăt destul de bine!


E prea frumoasă pentru mine!
Mă uit la bărbatul care-mi spune asta. Își aprinde o țigară și – cu excepția faptului că fumează – nu-i văd niciun defect. Îl cunosc de multă vreme. O cunosc și pe domnișoara de care vorbim. Spre deosebire de el știu că e extrem de interesată și ar lua o invitație de la el ca pe un cadou de la Moș Crăciun.
Nu-i zic nimic. Aș strica jocul. 
Trei ore mai târziu sunt iar la țigară. Ce joc social e fumatul!! E singură de sărbători. Mi se pare greu de înțeles de ce. Apoi devine clar:
Toți bărbații mișto sunt luați! Iar cei care nu sunt se uită după femei mai tinere și mai frumoase decât mine. Tu te-ai uitat prin cluburi? Zici că toate sunt fotomodele.
Îmi vine să o întreb dacă în cluburile alea nu-s oglinzi. Măcar la toaletă. Să se vadă și pe ea.
Parcă suntem într-un serial gen Tradafirii sunt pentru cei bogați. Pe al nostru l-am putea numi Doar fotomodelele merită fericirea.
Off the record o să vă spun că eu cunosc multe fotomodele nefericite. Poți să ai 1000 de oferte pe zi și niciuna să nu fie de la bărbatul pe care ți s-a pus pata.
Nu. Nu există nu arăt destul de bine.
Există doar nu am înceredere în mine. Și dacă nici tu nu te pui pe primul loc, cum să te aștepți ca alții să o facă?
Atâta vreme cât revistele de beauty vor fi Bibliile frumuseții vom avea generații de nefericiți! 
O să fac o campanie în care să cer ca pe fiecare fotografie să fie trecute TOATE PROCEDURILE DE PHOTOSHOP FOLOSITE! Cum sunt trecute ingredientele pe alimente. Cu E-uri cu tot!




Back to Top