Sexlectivitatea.




Era o glumă feministă: Sunt două feluri de femei. Unele n-au avut orgasm niciodată, celelalte nu recunosc. 
Sigur, e o tâmpenie cât casa, dar un dram de adevăr mai spune şi gura unui prost: se mai întâmplă ca o femeie să aibă al treilea copil înainte să fi avut primul orgasm. Noi, bărbaţii înţelegem că ele au nevoie de mai mult şi ne imaginăm că acest mai mult înseamnă 2cm în plus sau mai mulţi bani. De cele mai multe ori înseamnă 2 minute în plus la preludiu şi mai multă... atenţie. 
Aşa se face că mi se pare riscant să alung o femeie fericită cu sfaturile mele din din poala fericirii unde e ea ţinută de omul ei acum. 
Aşa cum muzica e un limbaj universal, atracţia fizică nu prea are nevoie de explicaţii. Cum spunea o prietenă: poţi să nu ştii boabă de chimie, dacă te ajută fizicul :)


Domnişoara din Moldova care mi-a scris crede că are doar compatibilitea sexuală. Sincer? Pot să cred că doar din atracţie fizică ajungea în patul uns cu miere, dar nu pot crede nici cât Toma Necredinciosul că omul a fost atât de bun încât ea s-a tot întors aproape timp de un an (cred că asta am omis să vă spun în textul de Blogging democracy) doar pentru mierea asta. 
Nu. Nu poţi să rămâi într-o relaţie în care doar sexul funcţionează pentru simplul motiv că aia nu e o relaţie: e one night stand în serie!
Relaţia presupune un grad de expunere: măcar să nu simţi că s-ar putea să-i cam fie ruşine cu tine, dacă nu se poate să se chiar mândrească. 
O relaţie ai atunci când sâmbăta seara te scoate în oraş sau cheamă prieteni pe la voi, nu atunci când îţi dă pe SMS numele hotelului şi numărul camerei. (nu e cazul moldovencei, dar mi-am adus aminte de o altă situaţie)
În cazul ei însă, cred că are o relaţie şi că mai merg şi alte lucruri, nu doar sexul.
Se ceartă des, mai ales de când s-au mutat împreună? Pentru ca un bărbat să se certe cu o femeie, trebuie mai întâi ca părerea ei să conteze pentru el. Altfel o lasă-n plata Domnului să se certe singură. E ceva ce o femeie nu poate să înţeleagă. Pentru femei părerea oricui contează suficient cât să merite piţipoanca vreo două vorbe să o usture. 
El vrea să plece să muncească în altă ţară şi ea crede că asta înseamnă că nu ţine la ea? Of, Doamne, înseamnă că omul are viziune şi poate chiar că se gândeşte mai mult la viitorul lor decât crede ea. Desigur, sunt mulţi care au plecat şi duşi au fost. De ambele sexe. 
Una peste alta, probleme cu familiile avem mai toţi, prietenii zic ce vor, uneori ajută alteori nu, dacă stai şi te uiţi la toate problemele şi le notezi cu X se umple lista şi nu mai vezi lucrurile bune. 
Cu excepţia sexului. Acolo, când eşti cu ochii închişi, vezi totul clar. Poate n-ar strica să-i deschizi mai des. 
O zic direct, că altfel doare mai tare: sexul de calitate e o raritate. Suntem generaţia touch screen mai mult decât touch each other. Generaţia fast food, fast sex, wash & go. 
Nu ar fi păcat să rămânem în amintire drept generaţia care ia antidepresive ca să scape de efectele nefericirii, în loc să ia decizii ca să scape de cauze?

Foto: TearsOnthePiano



Fotografia de mai jos e a unei cititoare care nu e satisfăcută cu 5 rânduri pe blog. Comandă și tu cărțile! Click pe poză sau direct pe link: https://goo.gl/rgW84A


Back to Top