Cel mai frumos compliment pe care îl poți face frumuseții unei femei.


La cât de bine îmi ies surprizele pe care le pregătesc oamenilor pe care-i iubesc, mă gândesc că, dacă eram un geniu malefic, acum stăpâneam lumea :-))
Nu era ziua ei, nici aniversarea noastră, nici măcar nu luasem o primă. Așa mi-a venit: să-i ofer o ședință foto 100% profi la - șoc și groază – ea în bucătărie. Pentru succesul total aveam nevoie de un combo:




Unul dintre ingrediente: un super fotograf, pe care ea îl consideră nec plus ultra în România, Dragoș Borcanea. Vă voi povesti pe larg ce poate omul într-un articol dedicat. Merită o serie, dar eu nu sunt F64 :))
Al doilea ingredient era ea: o femeie micuță și caldă, o pictoriță pe chipuri, un copil talentat care face totul cu o asemenea ușurință încât ai senzația că în două ore poți să începi și tu să machiezi. 
Simina Brădeanu știe să facă cel mai frumos compliment frumuseții unei femei: o scoate în evidență!


Cu cât pare că e mai puțin machiaj, cu atât mai bine. Cantitatea de machiaj care... nu se vede... rămâne un secret între Simina și modelele ei.
Ador make-up artiștii care nu încearcă prin machiaj să vorbească mai mult despre ei decât despre frumusețea femeilor pe care le machiază. Există, din nefericire, adevărați guru ai acestei arte care uniformizează fețele încercând să obțină de la fiecare imaginea frumuseții ideale așa cum există ea în capul lor.


Simina ȘTIE că frumusețea nu e un șablon și nici moda nu-i o uniformă. Știe să asculte ideile tale, dar și să le argumenteze pe ale ei. 
Iar rezultatele sunt cea mai bună carte de vizită.



Cred că într-un singur loc greșete. Are prețuri pre mici ;-) Românii sunt puțin snobi și tind să prețuiască tot ce nu înțeleg doar prin cost.


Îmi place să cred că eu am cititoare deștepte care nu vor crede niciun cuvânt din ce am scris aici. Și, doar așa ca să mă contrazică, vor merge la Simina Brădeanu. O găsiți la Gaal Hairplay, Calea Victoriei, 136.


Desigur, asta e povestea așa cum am văzut-o eu. Dacă vrei să știi versiunea "victimei" o găsești aici 




Back to Top