Ce poți să-i dai de Crăciun unui om care are totul?


WLC by abclic

Nimeni nu are totul, așa că nu suntem niciodată lipsiți de opțiuni. Sunt oameni care au mulți, foarte mulți bani și care își doresc ceva ce nu e de vânzare.
Cunosc cazuri de bărbați cărora le merge atât de scandalos de bine încât se pun singuri în situații dificile sau doar atipice pentru că-și mai doresc emoții puternice. Și nu prea le mai au. Așa că merg la demonstrații gen Roșia Montană for the thrills, se lasă ridicați de jandarmi, etc. Pun pariu că nu v-a trecut prin cap că lângă voi scanda un milionar în euro.  
Nu pot să scriu despre asta pentru că urăsc să bat câmpii despre lucruri pe care le cunosc doar din relatări, dar cred că e întotdeauna mai puternică o emoție decât un obiect, așa că-mi place chiar și atunci când dăruiesc un obiect să-l ambalez într-o emoție. S-ar putea ca la un moment dat să nu mai știe unde a pus acel lucru primit în dar, DAR NU VA UITA NICIODATĂ CE A SIMȚIT CÂND L-A PRIMIT.
Îmi place să fac surprize. Să creez un cadru din care să nu aștepți nimic bun și să te trezești într-o petrecere supriză într-un club de gay. E și mai amuzant când te întâlnești și cu un prieten acolo, la fel de hetero. Dai nas în nas cu el și zici: tu ce cauți aici, dar tu? El venise cu trupa care cânta, eu îi făceam Muzei o petrecere surpriză de ziua ei.
Mașini, televizoare de 3 metri, sticle cu șampanie scumpă, haine și pantofi de firmă, toate sunt future junk.
Se strică, ies din modă, intră în niște cutii unde nu mai umblă nimeni.
De Crăciunul acesta fă-i cadou o emoție.
Una puternică și pozitivă. Să ți se umple sufletul. Să ți se lumineze ochii.
O emoție pe care să o ți-o amintești, nu un obiect pe care să se pună praful.
Și nu te teme să apeși un pic pedala de accelerație: mai bine să te înjure că l-ai scos din zona de confort, decât să fie o senzație călduță pentru care să-ți mulțumească de complezență.
Sigur, e mai greu să scoți o idee din căpșor decât o bancnotă din portofel, dar nu e imposibil dacă totul vine din inimă.

Foto: abclic
Back to Top