Vorbește despre ce ți se întâmplă, altfel ești complice la propria nefericire!

 

La început a fost bine. 
La început e mereu bine.
El era atent, tu greu de convins.
Era puternic. Mereu ți-au plăcut bărbații puternici. Dintr-o bucată. Să se poată lupta cu toată lumea pentru tine.
Vorbea mult și frumos. Despre el. Despre tine. Despre un viitor cu tine.
Sigur, tu erai din ce în ce mai frumoasă, ca orice femeie îndrăgostită. Fericirea ridiculizează machiajul. El era gelos, o gelozie ca un compliment. Te flata. Acum te sperie.
Înainte rupeai ușa la ora 18. Alergai efectiv către ieșirea din firmă. Acum ai cere ore suplimentare, dacă nu ți-ar fi teamă că o să-ți facă o scenă.
Azi îți face plăcere să vorbești despre acel trecut și îți e teamă să sufli o vorbă despre ce trăiești acum.

Bărbatul puternic care părea că-ți va deschide lumea ți-a închis-o și toată acea forță e acum o agresiune continuă.
Viitorul despre care vorbea și prezentul pe care-l trăiești acum n-au nicio legătură, dar fiecare zi din trecut e o ancoră care nu te lasă să pleci.
Ți se pare penibil să te plângi. Ce să zici? Că-ți verifică telefonul? Pare așa o copilărie, dar ai ajuns să ștergi și mesajele de la mama ta.
N-ai mai mers într-un team-building de când a început calvarul. Cum spune el: Toată lumea știe ce se întâmplă prin hotelurile alea.
Și palmele alea. Are așa un talent de te convinge că le-ai primit din vina ta. Ce era să facă? Oare chiar te-ai uitat nu-știu-cum la colegul acela de la vânzări?
Cui să vorbești despre asta? Ai încercat să-i spui mamei tale și ți-a trântit-o scurt: Aduce bani în casă? Bea? O palmă din când în când? Așa sunt bărbații! Ce, tu crezi că eu am fost fericită cu taică-tu?
Nu. Nu așa sunt bărbații.

Avon a decis să se implice într-o campanie pentru femei alături de 5 bărbați. Campania “SHARE IT TO STOP IT” http://campaniarespectului.ro
Sunt 5 bărbați foarte bine cunoscuți, 5 nume, fiecare un vârf în domeniul lui. Sunt foarte diferiți între ei fac un pas în față împreună să demonstreze să trăiești într-o excepție care... nu e deloc în regulă. Andi Vasluianu, Cornel Ilie, Leonard Doroftei, Catalin Stefanescu si Razvan Fodor spun bărbătește: Nu e OK! Vorbește despre ce ți se întâmplă, altfel ești complice la propria nefericire!

Intră pe link! Vei înțelege mai bine. Faptul că nu ești respectată nu te face mai puțin valoaroasă. Ai curaj. Schimbă. Nu ai ce pierde! E... pierderea lor.

Back to Top