O femeie de 20 de ani cu un bărbat de 40. E meritul lui sau eroarea ei?


KizKulesi by ProfesorBatu

Când nu era de acord cu ceva, Mama avea o vorbă: Unde scrie? 
Unde scrie că nu pot să stau aici?
Unde scrie că toți trebuie să facem lucrurile într-un anume fel?
Unde scrie?...
Așa mi se pare că se întâmplă uneori cu întrebările voastre!
Sunt conduse către anumite răspunsuri, cum fac avocații când influențează martorul, pentru ca apoi să puteți răspunde la întrebarea:
Unde scrie? Pe blogul lui Radu ef!

De multe ori am senzația că mă întrebați lucruri pentru că vă așteptați să confirm o părere.

De câte ori însă nu v-am înșelat așteptările? 

Întrebarea asta cere ca o sumă de excepții să genereze o regulă. Nu se poate. 
Psihologia ne învață că femeile își caută bărbați care să semene cu tații. Unele o iau un pic prea... ad literam. Ideea ar fi să semene cu tatăl tău așa cum arăta într-o poză mai veche, nu să nu fi în stare să-i deosebești când sunt amândoi la aceeași masă!
Atuurile bărbatului de 40 de ani le cunosc bine. Am 38. E atent, mult mai sigur pe el, uneori domină fără efort și fără agresivitate. 
Dar cunosc bine și așteptările femeii de de 20. Așteptări care nu sunt planuri cincinale! Sunt foarte aici și acum. La 20 de ani viitorul nu e altceva decât o problemă pe care nu trebuie să o rezolvi azi. Așa că nu te mai gândești la el. 
Eu cred că 20 de ani diferență sunt cam mulți, pentru că biologia e răutăcioasă cu mamiferele.. În caz că n-ați realizat, mamifer sunt și eu. 
Ca de la un mamifer la altul o să vă spun cinstit: la 20 de ani, dacă mă puneai,  alergam 50m în 6 sec sec! Acum o să te întreb de ce. Disponibilitatea de a învăța era mult mai mare. Ca atare tânăra entuziastă de 20 de ani va trebui să învețe totul despre omul viselor ei, așa întârziat cum este, ca venit cu CFR-ul, pentru că mulți dintre noi avem păreri și, mai grav, tabieturi de nezdruncinat. 
Faptul că mulți bărbați se păstrează ireproșabil este de cele mai multe ori datorat unei bune alegeri a costumelor. Femeile și bărbații nu se degradează diferit, doar au alte standarde. Așa cum nu mai există popoare, doar grupuri mari de indivizi, la fel nu mai există nici reguli gen cine îmbătrânește și cum, ci mai mult greșeli de atitudine care fac dintr-un puști de 25 o epavă. 
Caz în care parcă-ți vine să înțelegi femeia de 20 care îl preferă pe proful de Limbă Engleză Contemporană!
Nu. Eu nu cred că 20 cu 40 mai merg și la 60. O femeie la 40 de ani poate să mai aibă multe de spus în erotism, un bărbat la 60 cel mult ascultă. 
Un bărbat cu atât de mult mai în vârstă poate să fie o experiență foarte plăcută și utilă. Cam ca mersul la facultate. Dacă n-ai chef și de un master... facultatea se termină după maximum 6 ani.

Back to Top