Daca dragostea ar fi un cocktail ce-ar fi? Un shot de kamikaze


Elena Lungu nu mi-a trimis un text pentru concursul I WANT YOUR TEXT. Mi-a scris așa... de voie.
.................

"Cand e vorba de o dragoste imposibila ..hop si eu, ca asa imi place mie ,…dar imi asum nevinovatia prin ‘ daca mi-a fost dat sa traiesc povestea asta, eu o traiesc! Am eu lectie de invatat de aici ‘ Parca barbatii astia din impossible love se gasesc in perioada reducerilor la mall ‘1+1 GRATIS’ ..si vreau si eu unul ca se asorteaza cu perechea aia de pantofi galbeni, cand ies diseara la o limonada,ca doar e vara…Hai ca am pus-o iar de un bocet de cateva saptamanii,sa imi tin tenul curat,ca nu exista demachiant mai bun ca lacrima.. De ar stii saraca mama,ca fata ei asta vrea…unul sa o zapaceasca ,sa o scoata din minti, sa-i zguduie existenta din temelie …dar nu e vina ei,soarta i l-a scos in cale….Si el vine azi cu flori,ca doar e gentleman…o are,o poseda,ii mesteca fiecare bucatica din trup si suflet,shake nu altceva!!
Ei, uita-ma iar indragostita.


Ca doar imi place viata muuult si cand simt eu ca traiesc mai mult??? cand sunt indragostita!!! 
L-am intalnit pe fat frumos(si e frumos rau ,credeti-ma pe cuvant) care ma puse iar cu botul pe labe de ma vezi ca zapacesc pe toata lumea cu povestea mea….La lumina lumanarii
consumata la histoire…

Eu cu sufletul,el cu trupul…fiecare cu ce are!! Happy ending ??I don’t know..It’s still on….Sunt pe val si cat oi mai fi imi asum ..ca o inima am. Daca nu o folosesc slabeste muschiul…Si pana una alta,ce este mai frumos pe lumea asta decat o femeie indragostita,cu capul in nori,care viseaza toata ziua?? E frumos si el cu totul si ma bucur cat il am,condamnata sau nu….."
Back to Top