Cum plătești greșelile pe care nu le-ai făcut. E de vină femeia de acum pentru cicatricele lăsate de altcineva?



Cine s-a fript cu ciorbă suflă și-n iaurt. OK. Suflă. Nu refuză.
Iaurtul nu se supără dacă ești paranoic cu el din cauza ciorbei, dar parcă noi, oameni normali la cap, nu suntem chiar atât de încântați să fim suspecți fără să greșim nimic.
Neîncrederea asta e ca o palmă dată preventiv.
Nu știu cum sunteți voi, dar eu nu mă dau în vânt nici după palmele pe care le merit, cu atât mai puțin nu înghit un scuipat pe care nu l-ai dat cui trebuia și l-ai tot ținut în tine până când ai avut norocul să-ți ies în cale!!

Du-te pe drumul tău și găsește pe cineva care să te suporte.
Deși femeile spun cel mai des: N-aș vrea să fiu rănită din nou, bărbații sunt mult mai atenți la gesturi care, cred ei, le arată defecte în caracterul partenerei.
Orice promisiune e un hazard. Nu intrăm într-o relație ca răufăcătorii din filme. Nu venim la prima întâlnire cu un plan diabolic să câștigăm încrederea după care, imediat ce ți-ai pus sufletul pe tavă, să scoatem cuțitul de argint și să-l facem tăiței! Dar nimeni nu poate să promită un viitor care ne tot schimbă.
Paradoxal, femeia e mai dispusă să creadă în povești. A tot sărutat broscoi, tu s-ar putea să te dovedești prinț.
Dar noi, bărbații, avem un soi de paranoia retrospectivă: dacă tocmai l-a înșelat una, o perioadă toate sunt curve nedescoperite.
Dacă a avut una cheltuitoare, să nu faci cumva greșeala să-ți iei la întâlnire geanta aia de opt milioane.
Dacă ultima din viața lui s-a îngrășat după căsătorie,  se va uita ciudat dacă-ți termini porția. Chiar și dacă ai luat doar o salată.
Amuzant e când tipul e atât de speriat după ultima relație, când nebuna s-a mutat la el după două nopți, încât nu te lasă să dormi la el. La ora 4 a.m. se apucă să-ți sune la taxi, de parcă ești o cenușăreasă întârziată și te transformi dimineața într-o călugăriță care vrea să-i mănânce capul.
Dacă ne întrebi, noi nu suntem paranoici. Suntem pățiți. Și tot pățitul e priceput. Știm noi tertipurile astea feminine.
Poate să pară brutal ce spun, dar ar trebui să eviți un asemenea specimen. Când ai de-a face cu un tip care proiectează tot ce s-a întâmplat în trecut pe situația din prezent ești într-o relație fără... viitor.

Foto: Dionisic


Ai prieteni care nu te mai suportă că-mi dai share-uri? ENERVEAZĂ-I ȘI OFFLINE :) 
Comandă-mi ambele cărți direct din link. Nu, nu sunt la reducere. N-au nevoie :) Nu aștepta să ți le facă nu știu cine cadou de Crăciun. În viață ne cumpărăm singuri jucăriile!


Back to Top