Ai o femeie frumoasă? Îți trebuie nervi tari :-)

Nunta By Carmen Ionita - Editia de Toamna from carmenevents.ro on Vimeo.


Va așteptați să scriu despre Muză. Muza e un caz excepțional. Este atât de frumoasa și atât de nebună încât trebuie sa ai psihicul unui pilot de MIG. Telefoane, whassapp-uri, mailuri, facebook, claxoane pe stradă, tot tacâmul. Ca o cireașă pe tort, unul dintre foștii ei șefi mi-a zis la un pahar de vin cuvintele pe care le-am transformat acum în titlu.



Haideți să evităm cazul extrem, particularul. Ne interesează mai mult un șperaclu care deschide mii de încuietori decât o cheie, oricât de ingenioasă, care deschide o singură ușă.
Dăm înapoi câțiva ani și vedem urmatoarea scenă.

Eram prieteni de ceva vreme online. Ea e o frumoasă clujancă. Eu un bărbat tranșant.
Nu eram pe primul loc la bloguri, mă citeau câțiva oameni. Avea și ea un blog și scria bine.
Frumusețea n-a scutit-o de probleme în dragoste. Paradoxal, faptul că ești atrăgătoare provoacă mai multe probleme decât rezolvă.
Avea un iubit care îi oferea un prezent superb, dar nu prea se vedea și la el în viitor, vorba celor de la Vunk.
Ne priveam peste cafeaua de la Gloria Jean’s când m-a plesnit cu întrebarea de era să cad de pe soclul aroganței mele: Tu mă vezi amantă sau soție?
Știam cum o vedea el. Știam și ce voia ea să audă.
N-am mințit-o.
Amantă.

Ești prea tânără să transformi intersecțiile în linie continuă. Prea frumoasă să nu afli de la alți bărbați cât de multe sunt aceste intersecții.
Nu te văd soție până la 30 de ani. Poate greșesc. Lucrezi într-un mediu unde un bărbat puternic, bogat și charismatic apare în fiecare zi. Mereu altul. Mulți care se întorc. Cât de des ți se cere numărul de telefon? Te-ai gândit să le ceri celor de la Orange să te plătească? Încurajezi consumul de minute.
Mi-a răspuns fără zahăr, privind în ceașcă: și minutele mele se consumă. De ce ar trebui să trăiesc acum tot ce e frumos și abia apoi ce e sigur.
M-a luat gura pe dinainte: Pentru că sunt două lucruri complet diferite. Ce e frumos e arareori sigur.



CITEȘTE MAI MULT 
Astăzi este Ziua internațională a CĂRȚII, nu a blogului :)))

http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top