...nu am raspunsuri simple, te iubesc tocmai pentru ca imi complici existenta! (I WANT YOUR TEXT)


Am citit toate textele pe care le-ai publicat, toate motivele pentru care il/o placem pe el/ea, alesul/aleasa (folosesc ambele genuri putin cam fortat, pentru ca in afara de tine, nu cred ca am vazut vreun text de la un alt barbat) si mi-am gasit curaj sa fac si eu o mica cercetare in creierasul meu. Ii dau send asa, la a treia lectura, pentru ca nu mai am timp sa revin asupra lui si mai tarziu sigur nu o sa mai am curaj 


'M-ai intrebat de multe ori, de ce te iubesc, de ce sunt innebunita dupa tine, de ce fac atat de multe chestii pentru tine si nu am stiut mereu sa iti raspund, nu cum iti doreai tu, simplu si la obiect "fara raspunsuri cosmetizate", cum obisnuiesti sa imi spui. Te anunt din nou ca nu am raspunsuri simple, te iubesc tocmai pentru ca imi complici existenta! 
Imi place cum nu crezi in iubirea mea si felul in care trebuie in fiecare zi sa o iau de la inceput, sa uit tot ce s-a spus ieri, astazi suntem altii, astazi trebuie sa ne convingem din nou. 
Imi place ca nu imi spui ce simti atunci cand mor de nerabdare sa stiu, dar o faci atunci cand nici nu ma astept si astfel stiu ca nu glumesti. 
Ador felul in care ma nelinistesti cu indiferenta ta "necalculata", pentru ca apoi sa imi spui ca iti place sa ma stii asa. 
Imi placi pentru ca esti altfel, pentru ca faci totul pe dos si nu ma lasi sa amortesc in bratele tale, ci ma faci sa tanjesc dupa atingerea lor. 
Imi place ca nu intelegi de ce nu renunt la tine si eu nu o fac tocmai pentru ca te astepti la asta.'

Adriana

P.S. Se potriveste poza asta, un trandafir rosu...ii plac lui in mod special. Nu este luata de pe net, este facuta de un prieten si trimisa pe net...sper sa fie ok Merci mult!
Back to Top