Faptul că te iubesc e singura ta scuză... Semnează desigur, a ta Muză.



Mă întreb, oare te-ar mai citi atâtea femei dacă ar ști cum ești tu de fapt... Radule?
Uite... scriu și eu la concursul tău (care a fost ideea mea) I WANT YOUR TEXT... ce-o să faci? N-o să mă publici?
Nu scriu despre 5 lucruri care-mi plac la tine. Că n-am chef! Scriu despre 5 care nu-mi plac!


1. Știu ele cum vrei tu să nu fiu geloasă, când tu ești în stare să treci cu mașina peste cei câțiva băieți care m-au descoperit pe facebook și-mi dau add as friend?! Nu eram eu mai deșteaptă dacă nu-ți arătam? (Fetelor, să nu faceți ca mine!)

2. Știu ele cum vrei tu să ai mereu ultimul cuvânt? Nu vreau un bărbat genul Da, dragă, dar parcă tu ai un pic prea multă inițiativă. E drept, am făcut cu tine mai multe lucruri de capul meu decât cu alții... dar ce bătălii de argumente.

3. Știu că mă minți? Ce e drept, a fost plăcut când de ziua mea m-ai mințit că ieșim la o pizza și erau toți prietenii mei strânși în club, dar prea exersezi cu minciuni care-mi fac plăcere. Sau bine. Când avem probleme de orice fel aș prefera să fiu la curent, nu să aflu după ce ai făcut tu o invenție și s-au rezolvat. Sau s-au amânat.

4. Știu că vorbești despre cum să-ți ajuți iubita la curățenie, dar tu nu mai faci? Ce e drept, nu te mai las eu, dar asta pentru că ești dezordonat și când faci curat. Ce e drept: vasele le speli impecabil. Când nu le spargi. 

5. Știu ele cum vrei să te iert în 5 minute doar pentru că ai vorbele la tine și mă faci să râd?! Râd, dar sunt tot nervoasă! Când ai intrat atunci cu tricoul mâzgălit au sărit prietenele tale de pe facebook să te iert... să vedem dacă mai zic acum ceva...În plus... tu cât ai stat supărat pe mine ultima dată?... 

Atașat găsești poza. Sunt curioasă dacă o să ai tupeu să o pui (deși tupeu ai, încă nu mi-am dat seama dacă îmi place sau mă enervează. După caz, probabil ambele...)

(Bărbații ăștia...Toți vorbesc despre cum trebuie să știm să iertăm... când greșesc ei!)
Back to Top