DRESS CODE!




Hainele nu mai sunt demult niște cârpe care țin de cald.
Ele sunt vorbe.
Invitații.
Sentințe.
Semne de avertizare.
Noi, bărbații, credem că ele se îmbracă pentru noi sau pentru ele.
Dar de cele mai multe ori femeile se îmbracă… pentru alte femei.

Când o frumoasă neînsoțită trece pe lângă o nesigură care își ține soțul de mână cu determinarea polițistei care escortează un infractor avem rochiţa care spune „pot să ţi-l iau, doar să vreau”…


La ședințe domnește taiorul care şopteşte „I make my own money, bitches”…
Și pe scările rulante din mall, ca pe niște catwalk-uri mișcătoare… fac ravagii blugii 32 care strigă nu sunt fotomodel, dar mulţumesc pentru complimentul invidiei voastre.

Orice bărbat ar trebui să înțeleagă că deschizi o discuție cu ea înainte să deschizi gura. E mai complicat să convingi o femeie că ești bărbatul vieții ei îmbrăcat într-un trening lucios ca la Obor. Asta dacă nu cumva are și ea acolo o tarabă.


Ține minte că nici Albă ca Zăpada n-a rămas cu unul dintre cei 7 pitici. Morocănosule.
Dacă nu ai cal alb… măcar îmbracă-te ca un prinț...
(Asta mergea pentru prietenii mei de la Sarto care acum sunt în brainstorming pentru o filmare. O idee despre ei îți faci din link:
 https://www.facebook.com/SARTOBespokeMTM/

Și totuși.


Ai întâlnire. Te-ai îmbrăcat OK, poate cu un pic de ajutor de la prieteni. Fără excese. Că există un timp pentru cămașă made to measure și un timp pentru un stil voit neglijent.
Hainele tale spun ce trebuie.

Când hainele ei îți vorbesc ție poate că nu strică să înțelegi mesajul.


Un singur nasture deschis sau închis la cămaşa lejeră în care te aşteaptă acasă poate să însemne „hai odată!” sau „nu de la prima întâlnire”. 


Totuşi, faptul că tipa e în pantaloni scurţi la ea în casă nu e neapărat o invitaţie... mai ales dacă e vară... n-ai auzit de încălzirea globală?

O rochiţă elegantă, oricât de hot, nu înseamnă dezbracă-mă imediat… că nu de-asta a dat 3 salarii medii pe economie pe ea... ci „du-mă undeva frumos, curtează-mă”.

În vreme ce o fustă scurtă la o olimpică la mate nu înseamnă că tocilara e de fapt o curvă.

Dar ar putea să însemne că după două săptămâni de ieşit în oraş e cazul să încerci să intri... 



Back to Top