Philosophy by request> Diferența de vârstă



E bine? E rău?
Un grizonat cu o marjoretă?
O femeie care își privește tinerețea uitându-se înapoi, cu un artist care are toată viața... înainte?

Românii rezolvă repede: ea cu banii el cu anii. În multe cazuri așa e... pe noi ne interesează, desigur, celelalte. 
Sunt femei care erau convinse că s-au îndrăgostit de un bărbat mai în vârstă și cu mai multe posibilități materiale decât... motrice... fără să realizeze că de confort s-au îndrăgostit. Când și-au dat seama credeți că au renunțat la bărbat... și la confort? De cele mai multe ori, nu. Despre ele am scris "Cel mai trist tip de curvă". (google it)

Despre cele care au vrut, au avut, iar în unele cazuri au și păstrat un bărbat care are ce discuta cu socrul mic pentru că... au făcut aramata împreună... am scris în "De ce preferă femeile bărbații mai în vârstă"... google it too...
Nu știm niciodată dacă e bine sau e rău, dar e ca bancul cu papagalul: o fază de comentat.

Nicio schimbare de guvern nu va fi vreodată discutată în plenul asociației de locatari, dar un cuplu în care ea e mai în vârstă cu 10 ani va bate orice record de comentarii. Ce e drept, asta și pentru că de cele mai multe ori se întâmplă invers...

Bărbații caută remediul pentru chelie de când s-a inventat femeia mai tânără. Îninte de invenția ei, bărbatul privea chelia fără reproșuri, ca pe un upgrade. Adio păr vâlvoi, coafura rezistă.
Ați râs?
Foarte bine. Urmează directa de stânga.
Ne e mai ușor să-i judecăm pe alții decât să ne înțelegem... pe noi înșine
Scurt pe doi:Pentru orice om, alegerea unui partener mai tânăr înseamnă în primul rând negarea propriei vârste.
Renegarea propriei vârste.
E mai puțin frică de moarte, cât frică de bătrânețe.
Desigur, e greu să admiți.
Dormi pe ideea asta și înjură-mă abia mâine.

Tu vrei să păstrezi clipa în loc, ca Faust, dar în loc să recurgi la vrăji complicate și să-ți dai sufletul diavolului, îl dai unei diavolițe care, atunci când tu ieșeai din liceu, abia ieșea din uter.

Sau tu, femeie, vrei să simți fluturi în stomac, ca în liceu, deși nu mai arăți ca în liceu. Ei bine, atunci măcar el să arate!
Unii cred că al doilea motiv este că vrei să demonstrezi că mai poți. Mai ales femeile simt nevoia să mai facă un ultim tur de pistă(mă scuzați de expresie, n-am intenționat nicio analogie).

Este un cântec de lebădă al frumuseții. Femeile știu bine cât de perisabilă este și vor un ultim omagiu: bărbatul mai tânăr.
Directa de dreapta: În majoritatea cazurilor în care diferența de vârstă e mare, relația seamănă cu una profesor/elev. Unul dintre parteneri îl crește pe celălalt. Ca în programul petrol-contra-hrană, așa avem noi idei-contra-scântei sau creier contra trup.
Ce urma la box? E prea târziu să încerc o eschivă.

Cred că intră lovitura de KO.

Compatibilitatea nu o dă vârsta. O dă nivelul.

Și chiar dacă unul dintre ei mai mare... s-ar putea să fie doar... mai bătrân. 

Foto: anjelicek

Back to Top