I want your text: Dragostea e un medicament. Dacă apar manifestări neplăcute...


El, medicul sarmant, cu emisiuni pe la tv (o sa razi, n-am vazut niciuna), obisnuit ca femeile sa-l caute mai mult cand e cainele sanatos decat bolnav (ca doar n-or fi ele cele mai “norocoase” sa aiba un caine bolnavicios)…eu, femeia aia pe care “n-o sa o uite prea curand” doar pentru ca a indraznit sa ii refuze o cafea, din “simplul” motiv ca acasa il astepta o oarecare.

Ceva in mintea lui nu se lega…cum, el care merita orice femeie este dispus sa vina 160 km doar ca sa bem o cafea si sa ne cunoastem, si eu refuz doar pentru ca nu imi place sa joc la dublu? Well, aruncati toti cu rosii…l-am refuzat…cam doua saptamani…si apoi?!  Spune unui capos ca nu te poate avea si-o sa stea in cap sa-ti demonstreze contrariul. N-a stat in cap, a stat in clinica…vreo 2 saptamani, pentru ca si-a lasat femeia alaturi de care statea de un an si ceva si a venit sa ma cunoasca. Apoi s-a mutat si a inceput o poveste nebuna de dragoste, in care el si-a gasit femeia vietii lui, in care el in sfarsit este fericit, in care el in sfarsit se poate aseza la casa lui, ca doar are o varsta si isi doreste si copii, si-o vila, si-un caine…aaa si pentru ca astea nu se fac chiar singure, si-o nevasta, care in curand o sa devina si medic…cate-s dintr-o lovitura?...nu vreau sa stric finalul, dar a dat cu minus…
Am picat! M-a lasat fara respiratie vreo 3-4 luni asa… peste ce barbat am dat eu? hotarat, indragostit nebuneste, atent ca nimeni altul (intalnirea si buchetul…suspect!), bun…la toate :D , cu o gramada de planuri de viitor pentru noi, nerabdator sa imi cunoasca tot neamul de la primul razboi pana in prezent…unde o fi stat barbatul asta pana atunci?! Habar n-am, dar mai bine ramanea acolo…

Ce i-a stricat planul asta perfect?! Facultatea mea! De ce medicina e de 6 ani si nu de 5? Cum o sa reziste el ca “femeia vietii lui” sa fie, timp de un an, langa el doar de joi/vineri pana duminica? El are nevoie sa fie 24/24 acolo, ca doar o iubeste enorm si nu poate trai fara…ea. Si cum nevoia e mai mare decat iubirea, a asteptat momentul potrivit (cu 2 zile inainte de cel mai mare examen din sesiune) si mi-a scris: “Sunt constient ca mereu o sa te iubesc, ca o sa ramai femeia vietii mele, dar eu nu pot sta singur atata timp…un an mi se pare enorm. Eu am nevoie sa adorm langa cineva in fiecare seara. In curand te-as insela si nu imi doresc asta.” A venit ca un soc pentru ca nu trecusera decat 2 zile de cand primisem cel mai frumos buchet de flori. Initial am zis ca as putea sa fac ceva, dar am renuntat imediat la idee pentru ca sunt constienta ca nu poti tine langa tine un barbat care isi doreste sa plece…decat daca vrei sa-l imparti.

Au trecut astfel vreo 2 saptamani, timp in care n-am vorbit deloc.Credeti ca s-a terminat? Ehh, de unde atata bucurie?  Apoi si-a amintit ca eu sunt, pana la urma, “femeia vietii lui” si ca nu poate trai fara mine. Si ca el a fost ademenit de o femeie fff frumoasa, care s-a tinut de el o luna si a zis ca o sa lupte pentru el si nu o sa renunte pana nu o sa fie a ei…iar eu, am plecat fara sa spun un cuvant…eu de ce n-am luptat asa cum o face ea? (ma intreb daca o lupta in namol l-ar fi satisfacut?! :D). A inceput iar sa ma caute, cu disperare chiar. El o lasa, el ii spune sa plece, el simte ca si-a nenorocit viata si nu o sa si-o ierte niciodata…sa ii mai dau o sansa, sa nu ii iau dreptul la fericire.
S-a intors… cu planuri mari de data asta. Daca totusi m-a supraestimat?! Daca totusi ar putea sa ma insele fara ca eu sa ma prind? Poate ii merge asa un an si apoi oricum m-ar lua de nevasta si mi-ar inchide gura. Nu a mers! Le-am stricat “combinatia” si declaratiile de dragoste ascunse pe profilul domnisoarei. Daca e vorba sa jucam la dublu, s-o facem mai bine in 3 mi-am zis…si am postat si eu acolo, la gramada, ca sa stie lumea cata dragoste are el de oferit si cate femei poate face (ne)fericite o data.

Brusc, ei au ajuns “in a relation…sheep” , iar eu am fost o sadica, pentru ca am incercat sa ii fac rau…dar nu am reusit pentru ca ea il iubeste sincer si ramane langa el si il ajuta sa ma uite…iar eu o sa raman femeia vietii lui, si nu o sa ma lase sa ii scap printre degete...peste un an. Am zambit si nu i-am mai raspuns…nu m-ar scapa printre degete deloc, nu m-ar mai putea  tine nici cu amandoua mainile.
Back to Top