Dacă n-ai țigări trei zile nu înseamnă că te-ai lăsat de fumat... dacă nu-l mai vezi un an nu înseamnă că l-ai uitat...




Sunt multe cântece despre cum să-l uiți. Fix alea sunt cele care de fapt... îți tot aduc aminte...

Sunt multe cântece despre cum nu poți să grăbești iubirea. Așa cum nu o poți face să vină mai repede... n-o poți face nici să plece.

Dacă e să te lași de fumat, te lași cu pachetul în buzunar. Altfel găsești mereu binevoitori care să-ți ofere o țigară. Eu am și acum țigări în sufragerie și în mașină ;)

Dacă vrei să-l uiți... mereu o să se trezească cineva să-l pomenească într-o conversație, că doar n-o să vă ucideți toți prietenii comuni.

Uneori, în timp ce grezi că te lupți cu sevrajul dat de dependența de iubirea lui descoperi că nu erai prinsă decât de cătușele obișnuinței.

Alteori crezi că te sufoca și ți-ai câștigat libertatea și descoperi că ești ca un paralitic, milionar în euro într-o țară în care tot ce-ți dorești să cumperi se plătește în flotări.

Fugi de el. Fugi de amintiri. Le dai jos de pe perete, le ștergi de pe hard, dai unfriend pe linie sau pui milioane de poze cu tine singură, dar  fericită.

Mai ales pozele alea sunt semn clar că nu ești.

Bine a zis Otravă... sentimentele care se întorc sunt sentimentele care n-au plecat niciodată. Nu știu dacă e a lui sau e din cultura lui generală. Dacă ne-am forța mereu să fim originali n-am mai spune nici Bună ziua... că s-a mai zis... ca în bancul ăla cu copywriterii care nu mai fac sex după 30 de ani că... s-a mai făcut, frate :))

Nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii pe care ai șansa să-i întâlnești te vindecă!

Numai nebunii numesc golul acela din suflet... oportunitate.

Sentimentele care se întorc sunt sentimente care n-au plecat niciodată... pentru că sentimentele nu pleacă de capu’ lor! Trebuie să vină altele care să le ia locul.

Back to Top