A fi sau a nu fi…ieftin (I want your text, no5)

Textul nr. 5 selectat pentru concursul I WANT YOUR TEXT!
De Beatrice Manta.
I-am zis că nu are voie să concureze. Mi-a răspuns că ea are deja cartea. Așa e.
................

Cedezi la primul zambet perfect.
Da, dincolo de clisee chiar exista lucruri perfecte. 
Zambetul este unul dintre ele.
Cedezi la prima privire in care te pierzi. Dincolo de abisuri si poezii infinit de siropase in unii ochi cazi ca si cum te-ai fi apucat de bungee fara sa-ti dai seama cand.

Nu mai ai discernamant si nici certitudini. Nu iti doresti nimic altceva decat sa vezi zambetul si privirea aia. Nu dormi bine. Fumezi mult. 
Te gadesti cum ar fi daca…. Si gandesti prea repede. Pana sa apuci sa mai vezi un zambet fulgerator de sincer iti ies pe gura cuvintele alea care crezi ca te fac macho si aduna un catalog de femei in patul tau. Incerci sa te minti ca detii controlul. Ca tot se topeste in urma ta.
Breaking news!
Femeile vor sa fie cucerite, dar sa cucereasca in acelasi timp. Cu cat esti mai accesibil cu atat esti mai neinteresant. Cu cat esti “mai al tuturor” cu atat we don`t give a shit. Te dai ieftin pe o noapte de sex in care nici macar tu nu simti mai mult decat un nume nou pe lista ta tampita. 
Am norocul de a avea zambetul si privirea care iti pot schimba intr-o secunda directia. Dar doar pentru inca o secunda. Secunda aia in care tu sa te pierzi si sa te trezesti repede pentru a strica ceea ce nici nu ai inceput sa construiesti. Pentru ca asa e cu “constructiile” fara aprobari. Iti sunt demolate fara sa fii intrebat.
Nu te “vinde ieftin”
Femeile nu apreciaza produsele SH la kilogram. Vinde-te elegant. Apreciaza-mi zambetul, privirea, sufletul, trecutul, viitorul. Fa-ma sa te rog sa-mi aprinzi tigara. De dupa.
Fa-ma sa nu mai dorm bine. 
Sa fumez mult.

Foto: soulstorm1106 
Back to Top