Cea mai bună metodă să te lupți cu o bârfă? O IGNORI!


 

Un reputat fotograf, cunoscut în special pentru nudurile senzaționale pe care le prinde în cea mai bună lumină, povestea că oamenii se întreabă mereu dacă se culcă sau nu cu modelele lui.
Cei care cred că se culcă... îi pune eticheta de porc-curvar...
Cei care acceptă ideea că n-o face... spun despre el că e fie prost grămadă... fie homosexual!
Inutil să vă spun ce se vorbește despre câteva dintre prietenele mele care fotografiază nuduri... Una dintre ele mai și pune pe deviant art :-)))))))))))))

Să zicem că ei sunt oamenii excepționali. Artiștii. Boemii... despre care oricum lumea crede că scriu la băutură, pictează în timp ce regulează și cântă numai după ce trag pe nas. (bine că nu cântă pe nas...)
Dar noi? Oamenii normali? Ce facem noi când aflăm că de la o amărâtă de cafea pe care am băut-o cu o colegă suntem vinovați că am spart o familie fericită?
În plm! Dacă era așa de fericită de ce s-a spart???!!!
Ce faci când afli că ai împărțit un taxi cu trei colegi ca să scapi mai ieftin și te costă mai mult decât merită la bursa zvonurilor?
Ce faci când chiar o femeie care te interesează îți refuză o invitație pe motiv că “știe totul despre tine”?… De la niște prietene care nici măcar blogul nu mi l-au citit, dar cred că m-au citit pe mine :-)
Ce faci când nu mai poți să fumezi și să râzi cu doi colegi fără să-ți iasă vorbe?
Sigur nu te închizi în birou sau în tine.
Sigur nu renunți la oamenii cu care te înțelegi ca să-ți salvezi imaginea în ochii celor care nu te suportă! Ei nu te vor plăcea oricum!
Poate te invidiază, poate te-ar și copia dacă ar fi în stare, poate încearcă să se vadă pe ei mai sus și de-asta te trag pe tine în băltoaca mediocrității lor, 
Poate ești prea nou în grup și deranjezi?
Cine știe? Dar mai ales... ce contează?

Cu cât o să pari mai afectat/ă... cu atât mai mare va fi bulgărele.
Cum e seria aia cu KEEP CALM?
KEEP CALM and ignore the gossip. E doar un bulgăre de zăpadă și iarna nu ține decât 3 luni... și... la drept vorbind... ce?! Asta a fost iarnă?


Back to Top