Why do men cheat!Instigare de la o cititoare: am citit parerile femeilor inselate, am aflat punctul de vedere al "amantelor", acum as vrea tare mult sa vad parerea unui barbat, al celui care joaca pe doua fronturi, as vrea sa stiu de ce si cum o face. Va provoc, dragii mei tradatori ;)"

Why do men cheat!

Frumos titlu... n-am ce zice... și în English...
mă pun undeva, deasupra tuturor, mi-o scot și dau in ei
In porcii care nu sunt asemenea mie, eu sunt un deosebit...
Nu sunt.
Psihologii vor spune că bărbații înșală pentru că suntem genetic programați să vrem diversitate sexuală, de parcă specia ar mai fi în pericol și noi o salvăm băgându-ne... Asta e o tâmpenie spusă probabil drept scuză de un om de știință britanic nevestei... Ea i-o fi replicat: Unde scrie asta?! Așa că savantul și-a rugat trei prieteni să scrie un tratat pe tema asta... și gata! Sunt chiar curios... s-o fi scos tipul?

Statisticile vor spune că nu șiu cât la sută dintre noi afirmă sus și tare că erau fie privați de sex, fie de emoție, fie că era monoton acasă și ea morocănoasă, fie că nici n-au înșelat...era doar sex, fie că au făcut-o pentru că se putea...

Vă așteptați să dau cu statisticile de pământ?
Nu pot.
Sunt motive cât se poate de reale.
Mai degrabă o să dau de pământ cu mine...
Nu vă pot spune motivații pentru acțiuni recente... că nu plătiți suficient cât să-mi vedeți sufletul cum e el acum... dar vă arăt “un windows” mai vechi… 
Acum pare reinstalat pe linux și nu mai cade...
Înșelăm la tinerețe pentru că suntem nesiguri și aveam nevoie de confirmări.
Poate vom înșela și la bărtânețe, din teama de moarte, dacă o să ne mai vrea cineva.

Înșelăm când nu știm cine suntem sau știm și nu ne place...
Înșelăm când descoperim că nu mai știm cine e ea sau înșelăm pentru că știm cine e ea prea bine și ne plictisim aiurea cu mâna pe telecomandă și întrebarea ciclică: Și? Astăzi ce facem? Comandăm o pizza? Dăm jos ceva de pe torenți?
Înșelăm pentru că vrem o aventură care să nu ne omoare și ni se pare complicat să mergem pe munți, să pornim o revoluție sau să scriem un roman. 
Astea două cam seamănă...
Majoritatea înșelăm pentru că suntem slabi și asta ne face să ne simțim puternici.
Nu mai sunt de multă vreme în această majoritate... dar asta nu mă face un bărbat mai bun...


Back to Top