Why do men cheat!



Instigare de la o cititoare: am citit parerile femeilor inselate, am aflat punctul de vedere al "amantelor", acum as vrea tare mult sa vad parerea unui barbat, al celui care joaca pe doua fronturi, as vrea sa stiu de ce si cum o face. Va provoc, dragii mei tradatori ;)"

Why do men cheat!

Frumos titlu... n-am ce zice... și în English...
mă pun undeva, deasupra tuturor, mi-o scot și dau in ei
In porcii care nu sunt asemenea mie, eu sunt un deosebit...
Nu sunt.


Statisticile vor spune că nu șiu cât la sută dintre noi afirmă sus și tare că erau fie privați de sex, fie de emoție, fie că era monoton acasă și ea morocănoasă, fie că nici n-au înșelat...era doar sex, fie că au făcut-o pentru că se putea...



Vă așteptați să dau cu statisticile de pământ?
Nu pot.
Sunt motive cât se poate de reale.
Mai degrabă o să dau de pământ cu mine...
Nu vă pot spune motivații pentru acțiuni recente... că nu plătiți suficient cât să-mi vedeți sufletul cum e el acum... dar vă arăt “un windows” mai vechi… 
Acum pare reinstalat pe linux și nu mai cade...
Înșelăm la tinerețe pentru că suntem nesiguri și aveam nevoie de confirmări.
Poate vom înșela și la bărtânețe, din teama de moarte, dacă o să ne mai vrea cineva.

Înșelăm când nu știm cine suntem sau știm și nu ne place...
Înșelăm când descoperim că nu mai știm cine e ea sau înșelăm pentru că știm cine e ea prea bine și ne plictisim aiurea cu mâna pe telecomandă și întrebarea ciclică: Și? Astăzi ce facem? Comandăm o pizza? Dăm jos ceva de pe torenți?
Înșelăm pentru că vrem o aventură care să nu ne omoare și ni se pare complicat să mergem pe munți, să pornim o revoluție sau să scriem un roman. 
Astea două cam seamănă...
Majoritatea înșelăm pentru că suntem slabi și asta ne face să ne simțim puternici.
Nu mai sunt de multă vreme în această majoritate... dar asta nu mă face un bărbat mai bun...

Foto: http://shatteredglassxx.deviantart.com/


P.S. O să fac, vorba Muzei, un exces de sinceritate. Acum 10 ani, când s-a tipărit prima dată FILOSOFIA SEXULUI, îmi era teamă de ce ar putea să spună criticii și am scos din carte multe dintre pasajele mai "hot".  Cât de multe? Cam 30% din numărul total de pagini au... zburat. Acum îmi pasă mai puțin de critici. Cititorii sunt importanți!  
Curtea Veche Publishing a insistat să reediteze acest bestseller într-o prezentare grafică de excepție. Copertă cardonată. Negru pe negru. Ceva absolut fără precedent în România. Mai mult, acum cartea conține TOATE paginile, chiar și pe cele explicite. Până la urmă... e Filosofia sexului :)
O vrei? 
Ia-o direct din link sau cu un click pe banner! http://bit.ly/2NngjEq




Back to Top