De ce spun bărbații mai greu TE IUBESC?



De cele mai multe ori NU SPUN pentru că NU SIMT. Contrar ideilor generale din revistele pentru toante, NU NE PLACE SĂ MINȚIM! O facem doar dacă altfel nu se poate. Și totuși, atunci când bărbatul iubește... de ce se ferește?

Se simt descoperiți.

Băieții au jucat mult “obligatea” când erau mici. Mulți nici nu cresc prea mult… doar numărul de la pantof e mai mare… prețul jucăriilor e mai mare… și… slavă Domnului!... sexul. Bărbații simt că aceste două cuvinte OBLIGĂ LA ACȚIUNE! Dacă te iubesc... înseamnă că trebuie să fac ceva, nu? Mai grav... înseamnă că trebuie să fac ORICE! Și e mult mai ușor să primești ceva, decât să oferi.

Li se pare cheesy.

Telenovelă, frate! Mulți vor să vorbească la fel cu o femeie cum o fac cu prietenii lor. Ciudat... de ce această similitudine când vor de la ea altceva decât vor de la ei? Nu te fuți cu prietenii și nici nu cari mobilă grea cu iubita... Și încă ceva, gagiule, E CHEESY DOAR ATUNCI CÂND NU E ADEVĂRAT. Și e o brânză stricată, nu din aceea cu mucegai nobil.

Simt că-și pierd din masculinitate.

Femeile își doresc bărbați puternici care să le apere. Nu de care să se teamă! Nu știu dacă e pe bune sau nu, dar circula pe facebook un citat din... Vin Diesel... care spunea că iubirea nu e pentru lași. Corect, ai nevoie de curaj să iubești, e ca un bungee-junping fără coardă!

E ca și când o ceri de nevastă.

Teama finală? Dacă i-am spus că o iubesc... cum justific când ai ei insistă și eu n-o cer de nevastă? Relax, bro... au trecut vremurile alea. Da' acum, pe bune, dacă tot o iubești, de ce n-o ceri? :)))


Read more: 
http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top