5 motive pentru care femeile vor sex cu alt bărbat decât soțul. Altele decât ți-ai imagina!

I-am putea spune și... sexul de verificare. Nu te vrea pe termen lung, poate nu te vrea aproape deloc, dar are nevoie de tine ca de o oglindă. Alta decât cea de acasă, unde se vede... cum o vede el.

Ăsta e sex pe principiul: Dace?! Eu sunt mai fraieră? E unul dintre cele mai patetice motive... să ai un amant doar ca să intri în rândul lumii... înțeleg să-ți iei mașină de spălat cu 1000 de turații la stoarcere ca să intri în rândul lumii, dar, ca senzație, ai mai multe șanse să ajungi la orgasm așezată pe mașina de spălat în timp ce vibrează din toate încheieturile, decât...





Culmea, pentru asta nu va căuta un amant mai tânăr! Sunt doar atâtea puștoaice care preferă grizonații... Senzația de nou combinată cu cea de nebunie sunt suficiente... că doar se știe că noul și nebunia sunt chestii cu care te întâlnești din ce în ce mai puțin pe măsură ce îmbătrânești. Când îl face din acest motiv, sexul extraconjugal este ca o cochetărie... ca atunci când nu-și spune vârsta și întreabă... tu cât îmi dai? Doar că de data asta te întreabă stând goală, cu fundulețul în sus, într-un pat de hotel.

Vrea sex mișto și nu are. Sau nu mai are. Vrea un amant pe termen mai lung sau un nou soț? Nu știe. Dar vrea sexul ăla, la naiba! Și e deșteaptă, așa că nu se aruncă într-o relație cu tine până nu te... încearcă!! În funcție de cât ești de bun e posibil să se oprească la tine sau să continue... interviurile. :-)

Cred că la faza asta nu pot să nu fiu de acord. Cu un mic joc de cuvinte: dacă gândește așa n-a avut prea puțini, ci prea puțin. 
Prea puțină variație. 
Prea puțină căldură. 
Prea puțină tandrețe. 
Prea puțină... nebunie.

Există riscul ca mulți soți să mă urască. Ciudat e că ar trebui să-mi mulțumească.
Back to Top