Iubesc femeia... dar uneori așa aș vrea să dau cu ea de pământ...




Și asta nu pentru relația cu eternul ei soare, bărbatul.
Lui... chiar atunci când îi zice: ești un arogant, enervant, insensibil și lipsit de orice substanță... îi spune de fapt “ești atractiv, ce ți-aș face... și cât mă detest pentru asta”.

Mă calcă rău pe nervi atitudinea femeii față de alte femei. Ale dracului curve...
Cu cât e mai urâțică sau mai bătrână, cu atât devine mai acră și mai bârfitoare. De acord... să nu ai vino-ncoa este un handicap... la fel de neplăcut ca lipsa unei mâini...ar trebui să primești bani de la stat și loc de parcare în fața supermarketului ca o minimă reparație morală...



Dar asta nu justifică atitudini de genul: iar a venit curva asta aranjată la job... ia uite ce fustă mulată are... o să-i dau de lucru să zacă!
...sau criticile gen: ce urâtă e asta din Playboy... 
poți spune orice despre alegerile Playboy-ului...
că unele sunt vulgare,
că altele nu sunt genul tău,
că toate sunt ajutate de photoshop!
dar o femeie cu adevărat urâtă n-a apărut niciodată în revista aia!
Poate cea mai gravă e ... varianta Mother the Pink Floyd... nu-l las pe băiatul meu scump și drag să iasă cu diva aia...
că o să-i rupă inima...
mai bine să iasă cu aia de la 5... că aia e fată serioasă...
n-am văzut-o să umble cu băieți...
Alo... Creierul! E cineva acolo?!
Păi, săraca n-a umblat pentru că nu o vrea nimeni.
Și învață-ți tu băiatul că femeile sunt curve, mincinoase și pe interes și o să vezi că nu-i va trebui mult să facă legătura... și te va trata fix așa cum meriți: ca pe o curvă proastă ce ești, mamă searbădă care contribui cu găleata ta de frici la urâțenia lumii...
Și în rând cu tine...va trata prost toate femeile din viața lui... care, dacă s-ar respecta mai mult între ele... ar primi și respectul pe care, în zilele lor frumoase, îl merită.



P.S. O să fac, vorba Muzei, un exces de sinceritate. Acum 10 ani, când s-a tipărit prima dată FILOSOFIA SEXULUI, îmi era teamă de ce ar putea să spună criticii și am scos din carte multe dintre pasajele mai "hot".  Cât de multe? Cam 30% din numărul total de pagini au... zburat. Acum îmi pasă mai puțin de critici. Cititorii sunt importanți!  
Curtea Veche Publishing a insistat să reediteze acest bestseller într-o prezentare grafică de excepție. Copertă cardonată. Negru pe negru. Ceva absolut fără precedent în România. Mai mult, acum cartea conține TOATE paginile, chiar și pe cele explicite. Până la urmă... e Filosofia sexului :)
O vrei? 
Ia-o direct din link sau cu un click pe banner! http://bit.ly/2NngjEq



Back to Top