daca vrei sa-l cunosti, nu-l intreba ce zodie e!



Ieri am ascultat (vrând-nevrând) un stand-up comedian nu tocmai rău. A băgat un pic de misoginism auto gen: Dragă, ce e lumina aia roșie de pe bord cu semnul exclamării, a pus un pic de nostalgie din vremea când băteam în calorifer în loc de buzz și mai ales... mi-a dat un subiect pentru azi. Cu zodiile.

Omul spunea, destul de amuzant, că fetele îi întreabă pe băieți de zodie sunt și fac o preselecție după asta, în vreme ce noi nu ne întrebăm niciodată dacă putem sau nu să mergem la fotbal cu un tip cu care nu suntem compatibili.

Amuzant... totuși e bine să nu pui un Rac în atac... Mai bine un Săgetător... 

Cât despre Fecioare, probabil că stau în poartă...

Totuși, paralela era forțată. Nici fetele nu se întreabă una pe alta ce zodie sunt ca să vadă dacă pot sau nu să iasă la cumpărături împreună.

Eu NU cred în zodii. Ideea că stelele au fire prinse de mâinile mele, că sunt o păpușă în mâna universului, este o idee care chiar mi-ar conveni. Ar fi o șmecherie dacă Universul s-ar interesa de Radu F...

Dar pe Univers îl doare fix în cur de Radu F... și de tine...
Iar ceea ce aleg să fac mă definește, nu ascendentul. Sper din tot sufletul că nu există “berbeci” care cred în horoscop și care nu iau o fată de nevastă pentru că scrie în cartea sfântă că Săgetătorul și Fecioara nu se potrivesc decât la pat. Apropos, ar fi trebuit să dau și eu un google, să aleg niște zodii incompatibile... să râdă pasionații de astrologie..

Eu sunt pasionat de viață.

O iubesc cu pasiune, o urăsc la fel.

Psihologii au o teorie care se numește efect de halou. Dacă știi despre un om că e obsedat sexual, nebun sau o inteligență sclipitoare... sau toate trei... atunci tot ce va face sau va spune ți se va părea că îți confirmă că este!

Așa și cu zodiile. Ca o profeție autoîndeplinită, vei reuși să strici totul găsind toate semnele unor incompatibilități... care nu există!

Foto: 0Bubble

Back to Top