Alcoolul te face mai frumos și mai deștept doar în ochii tăi.



Ce tare! S-ar putea să avem o nouă Annonima! Spre deosebire de adevărata Annonima, despre care știu exact cine este, dar nu vreau să spun, noua semnătură chiar habar nu am cine e și mor de curiozitate! Am găsit textul de mai jos comment la Pseudobărbatul... În loc să-l public acolo, am scos formula de început, am mai eliminat niște romgleză care clar e singura ei slăbiciune și vi-l ofer ca post de sine stătător. Îmi scria și că îi place blogul meu, dar că nu crede că-s atât de bun cât par și că prea îmi place să dau lecții... am scos asta din text că era off topic... jos cenzura!

Știu că sunt frumoasă.

Dacă merg într-un club, de la intrare până la bar am cel puțin trei oferte. Dacă oferte sunt acelea... le-aș numi mai degrabă... cereri. Dorințele sunt mai multe, dar primii care se dau la mine sunt luzării care au băut suficient cât să aibă curaj...

Ce nu înțelegeți, voi, bărbații comuni, este că fix în momentul în care ai băut suficient cât să ai curaj nu mai ai deloc șarm.

Aburii care îți ies din gură după ce ai ras 300 de wiskey și 10 țigări nu dau o femeie pe spate decât de-a binelea, când i se face rău! Eu miros ca o floare, tu, fix ca un îngrășământ natural... fuck off!

Dacă în cluburi am bea doar noi, fetele, ar da toți faliment cu două Mojito și o apă plată pe seară și asta dacă nu sunt cu mașina.

Alcoolul te face mai frumos și mai deștept doar în ochii tăi. Sfatul meu? Dacă tot ai ajuns în această stare go to a mirror and fuck yourself... anyway... you are the only person you really love...

Back to Top