De Craciun sa fim mai buni. Adica recunostem ca in rest suntem cam naspa…



Multe răspunsuri am primit după ultimul post. Unul din ele mi-a plăcut suficient încât să-l dau mai departe. N-are diacritice... dar are dreptate.

E mai important...

Autoarea nu vrea nici florile, nici roșiile stricate... așa că rămâne un secret identitatea ei...

Pentru mine sarbatorile de iarna ma intristeaza si ma dezgusta in acelasi timp!

Nu pentru insemnatatea lor, care este intr-adevar speciala, dar pentru ceea fac din noi! Nu inteleg,nici nu o sa inteleg si nici nu vreau sa inteleg ipocrizia ''dragilor'' nostri apropiati pe care ii apuca smerenia doar acum! O data pe an! 

Probabil si asta li se pare un mare efort!

Toata lumea e mai buna, mai blanda, toti sunt iertatori, emana atata dragoste in jurul lor de imi vine sa vomit, zici ca toti sunt Sf Iosif si toate 
Fecioara Maria! De parca daca fac o fapta buna,dar facuta de fatada si DOAR ACUM, o sa-i mantuiasca,si in rest sunt in stare sa treaca cu masina peste unul cazut in mijlocul drumului!

Toata lumea suna pe toti din agenda, chiar daca nu i-a mai sunat de la Pasti probabil, sa trasmita atatea ganduri bune, ''curate'' bla bla bla, cu texte copiate de pe internet!

Oare de ce naiba se intampla asa doar de Craciun? In restul anului suntem morti cumva? La fel patesc si eu! Primesc telefoane de la persoane care pe toata durata anului nu mi-au scris macar un mesaj! Sincer nu le prea raspund, pentru ca mi-e greu sa ma prefac, sa zambesc in telefon si sa ma bucur ca ''n-a uitat'' de mine!...

Partea cea mai tare este cand, trecute si sarbatorile, nimeni nu mai trebuie sa se oboseasca sa fie altceva si altcineva decat ceea ce sunt: niste falsi, asskisser-i, vipere care cu prima ocazie ti-o trag.

De ce? Pentru ca a trecut Craciunul, normal! De acum pot sa isi reia cursul firesc, plin de egoism,rautate,nepasare, iar daca vreunul crapa intre timp, mhh, asta e, cu unul mai putin de sunat data viitoare! De unde atata facere de bine fraierilor? Vedeti-va de treaba si asteptati urmatorul Craciun sa-si faca fiecare machiajul de ingeras din nou!

(Intotdeauna sunt si exceptii! Tu esti?)

Back to Top