bright side of love




Numai nebunii spun asta cu voce tare și doar cei irecuperabili o și scriu... dar e foarte posibil ca viața să fie doar un accident.

Universul stă cu spatele la tine, Dumnezeu nu dă RSVP, iar știința... cu cât descoperă mai multe cu atât nu mai înțelege nimic.

Când iubești pe bune totul se schimbă:

În primul rând universul devine... palpabil... ea e tot universul pentru tine, iar tu nu-ți mai poți lua pur și simplu mâinile...
în al doilea rând, Domne-Doamne îți face cu ochiul ca un tată care aprobă captura și dă cu un oftat cheile de la mașină...
în cel de-al treilea rând... știința... rămâne tot la fel de toantă... pentru că acum înseamnă să știi ce-i place ei... iar chestia asta se tot schimbă.

Zâmbești mai mult și ierți mai ușor, cu grația aristocratului care deplânge starea prostimii... Ești conștient că toți cei care nu iubesc sunt niște săraci nemiluibili... Cum nu-i poți ajuta, măcar nu-i mai cerți.

Și adevărat e că ești un aristocrat al emoției și un bancher sentimental chiar și atunci când ai iubit o singură femeie toată viața. Realizarea erotică nu înseamnă să poți avea aproape orice femeie (cazul meu), ci să te împărtășești din trupul de pâine caldă și din sângele ca vinul cules târziu... al himerei maxime.

Văzându-ți mâinile care tremură perceptibil, respirația neregulată și inima care sună ca un solo de tobe, medicii s-ar putea îngrijora pentru viața ta. Adevărul este că n-au de ce. Viața ta e doar un vis în alt vis și un accident în alt accident mai mare... dar din secunda în care te-ai îndrăgostit a început să aibă un sens.





Back to Top