De ce barbatii inca sunt fripti dupa 90 ori 60 ori 90 ori cum se face ca duminica e a unei femeii goale


Annonima said "I'll be back"... finally, she is...

Dumnezeu a creat femeia intr-o zi de Duminica. A inceput sa sculpteze in toiagul lui alb de mesteacan o forma bizara . La prima vedere e o violina surda, pe care mana aluneca usor catre pamant. I-a adus glas pentru ca Demiurgul sa-i poata vorbi iar ea, de ce nu , sa-i poata cere . Doua corzi netede, una domoala si o alta raspicata avea sa poarte pe vecie de atunci .

Apoi Geniul, atent ,a masurat si adancul iar din el i-a adus ochii, atat de mari incat sa te poti pierde ori de cate ori te certi cu sfanta Ratiune. Cand sa-i prinda o ureche dintr-o bucata de piatra ce se credea stapana peste versete s-a ranit la un deget , a sangerat si a adormit o ora. Asa a inceput povestea gurii , care continua si acum pentru ca nu stii niciodata cat e vis si cat e adevar.

Spuma marii s-a intors de furie si s-a transformat pe loc in gatul alunecos, unde uneori se mai opresc cativa corali sa se prinda in hora…, umerii au luat forma de deal iar braul trecut prin 60 de cercuri se tot pupa de atunci cu o bucata de lut ars .

Cand 90 de crini se cearta pentru o Imparatie , 2 sunt alesi sa pocneasca de cate ori sunt priviti . Si blestemati sa roseasca de cate ori sunt atinsi.. Si binecuvantati sa hraneasca cate guri or mai voi sa caute nectarul.

Coapselor flamande le-a dat 90 de arginti, sa-si cumpere ce teritoriu vor vrea de acum incolo.

Infinitul a devenit mai apoi singurul lucru palpabil.

Ultimele 2 fasii din toiag le-a lasat la urma. Pe nodurile ce deveneau incet genunchi ar fi vrut sa scrijeleasca cu litere de-o schioapa “Sa nu Minti” dar nebuna violina i-a alunecat din maini si de atunci alearga la nasfarsit .Daca l-ar  fi incantat macar un ceas , i-ar fi pus la mana puterea . Asa a ramas doar cu frumusete si slabiciune si i-a spus FEMEIE .

Istovit si tulburat creatorul a luat din foc o bucata de jar. Iti poruncesc sa o gasesti iar cand se va intampla asta, ca recunostinta, vei lua chipul si asemanarea ei. Tu vei avea puterea sa o aprinzi ori de cate ori vei pofti. Daca o rogi sa te incante, o va face fara sa clipeasca. Insa nu te amagi, nu va ramane langa tine la nesfarsit, o va plictisi aceeasi acustica. Iti voi spune BARBAT, dar nu ma intreba de ce .

Iata cum femeia s-a ales cu Forma iar barbatul cu Forta. Dumnezeu n-a mai avut timp si pentru el. L-a lasat sa bantuie in cautarea acelui accord ravnit de un creator care intr o zi de Duminica a lasat pe pamant o fecioara goala. Si o bucata de carbune care inca se mai intreaba cine e .


Ma duc sa mananc un mar.

Back to Top