Cel mai trist tip de curvă...





...nu se vinde pe stradă şoferilor de autocamion.
În aparenţă este o femeie respectabilă: uneori găteşte, alteori nu, uneori are un copil, alteori mai mulţi, cel mai adesea e foarte bine îmbrăcată şi niciodată nu călătoreşte pe jos.
Oricâte haine scumpe ar pune pe ea, „cel-mai-trist-tip-de-curvă” rămâne o femeie... goală.



Şi săracă.
Toate proastele o invidiază pentru că nu pot vedea dincolo de mască. O mască pe care n-o dă jos niciodată. Nici când doarme, nici când prestează un oral, nici măcar când e singură. Cu timpul masca şi chipul chiar fuzionează.

Cel mai trist tip de curvă nu are aproape niciodată liber. Ea este propriul peşte şi îşi ia toţi banii! Nu este ea însăşi decât când merge la mama. Sau nici atunci. Are un singur client, pe care îl numeşte generic soţ.
Femeile care se căsătoresc din interes sunt, în viziunea mea, cel mai trist tip de curvă. Lor le lipseşte nu numai demnitatea, dar şi diversitatea... Dacă o prostituată poate să-ţi facă „felul” şi mai îmbufnată, nevasta de profesie trebuie să se prefacă mereu. Ea joacă într-o piesă care durează ani de zile, fără întrerupere şi fără aplauze.




C.M.T.T. de C. pleacă frecvent din ţară. Uneori de tot. Spre deosebire de târfele „adevărate” care au ocazia să vadă cum sunt alte naţionalităţi la pat, ea schimbă numai decorul. Clientul rămâne acelaşi.

Deşi se spune că bărbaţii sunt proşti, ăştia cu bani au un soi de intuiţie specială. „Clientul” realizează că „doamna” lui nu-i altceva decât o „fetiţă” şi o tratează din ce în ce mai ca atare. Apar infidelităţile (dacă le putem spune aşa) şi dispar atenţiile (la fel).
Relaţiile acestea sunt lipsite de poezie. Pe alocuri ele devin chiar epice. 

Curvele unui singur bărbat îşi pregătesc fetele pentru aceeaşi meserie. Asta e, într-un fel, bine. Şi în cazul lutierilor secretele de fabricaţie se transmit din tată-n fiu.

Vrei o soţie „de firmă”? Un trofeu? Întreabă-te dacă ai un trofeu sau eşti unul...
Nu ştii bancul cu un lord englez care găseşte în zăpada din faţa casei, scris cu pişat: I LOVE YOU, LADY?
Lordul cheamă Scotland Yard-ul, care recoltează probe şi fotografiază locul. 

Răspunsul vine prompt a doua zi: analiza probei de urină a demonstrat fără echivoc că este vorba despre şoferul dumneavoastră; dar expertiza grafologică spune că e scrisul soţiei dumneavoastră.


Mai mult în carte: 
http://bit.ly/BooksOverLooks

Back to Top