Cei mai frumoși oameni din lume



Etaloanele de "beauty" sunt copiii mai reușiți ai lui Frankenstein: mai o daltă-n nas, mai o dantură după care nu pot să fie identificați în caz de accident, mai un sân care face explozie în avion.
Și totuși...



Cei mai frumoși oameni nu se ascund de fotografi, nu-și asigură fundul pentru două milioane de dolari și nici nu lansează linii de cârpe cu numele lor la vedere.



Cei mai frumoși oameni nu vând secretul frumuseții lor în cutii cu cremă, nu fac reclamă la pastă de dinți cu aromă de detergent pentru podele și nici nu-și lasă bucile masate de benzi vibratoare la teleshoping.




Cele mai frumoase femei din lume nu pozează în revistele pentru adulți. Dacă totuși ar face-o, oamenii care postprocesează fotografiile ar rămâne fără muncă.




Cei mai frumoși bărbați nu fac striptease masculin. Ce poate fi masculin când vine vorba de striptease... La fel de adevărat e că... cei mai frumoși bărbați din lume nu recomandă loțiuni anticoșuri.




Cei mai frumoși oameni din lume nu sunt pe prima pagină a ziarelor de scandal, nu apar la televizor și nici în top 100 Mas Belos.




Adesea cei mai frumoși oameni din lume trec neobservați pe lângă tine care stai cu nasul vârât în Blackberry și cauți sensul vieții pe Google.




Mereu doi câte doi, cu o strălucire de nebunie în ochi și cu pași care levitează la exact doi milimetri deasupra solului, cei mai frumoși oameni din lume sunt îndrăgostiții. De orice vârstă.



Back to Top